I desember 2018 startet endelig vår samlastrute med levering på dagen til Sørlandet. Ruten betjenes hver mandag til fredag. Vi vil benytte den samme praksisen her som vi er kjent for på våre andre samlastruter.

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale og et uforpliktende pristilbud.

Fra Grenland til Kristiansand

I første omgang setter vi opp en rute med avgang fra Grenland ca. klokken 10.00. På veien mot Kristiansand kjører vi innom Kragerø, Sannidal, Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad og Lillesand. Bilen returnerer samme dag og kjører tilbake til Grenland.

Vil du vite mer om våre nye sørlandsrute? Les mer her.

Derfor skal du velge Blå Kurer til dine transport- og budtjenester!

Ingen omlasting eller terminalhåndtering

Som vanlig har vi ingen omlasting eller terminalhåndtering underveis. Dette sikrer at dine varer transporteres med den ytterste forsiktighet og sikkerhet. I oppstartsfasen vil vi benytte enkelte av våre varebiler med åtte palleplasser og løftelem. På sikt har vi en målsetting om at også lastebilene våre settes inn i tjeneste på denne ruten.

Les mer om våre samlastruter i Oslo, Vestfold og Grenlandsområdet her.

Samme løsning i Vestfold om kort tid

I løpet av kort tid ønsker vi også å kunne tilby denne tjenesten til våre kunder som ønsker transport mellom Sørlandet og Vestfold. Blå Kurér leverer allerede en rekke transport- og budbiltjenester i Vestfold fylke. Vi tilbyr både sporadiske leveranser og faste distribusjonsløsninger.

Les mer om våre transport- og budbiltjenester i Vestfold her.

Kontakt oss gjerne

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for å diskutere hvordan våre løsninger kan dekke dine behov. Du finner vår kontaktinformasjon her.