Blå Kurér AS tilbyr levering samme dag til kunder som holder til i området Sørlandet, Grenland, Vestfold, nedre del av Buskerud, Oslo og Akershus. For å være sikre på at våre kunder får levering samme dag har vi spredt våre sjåfører strategisk over hele vårt dekningsområde. På denne måten tar det ikke lang tid for oss å hente varene som skal fraktes.

Vi har spesialisert oss på transporttjenester og med fokus på hurtighet og fleksibilitet er vi villige til å strekke oss langt for å kunne tilby våre kunder en sikker og hurtig bringing av pakker og andre forsendelser.

Ekspressbudbil på motorvei i Vestfold

Ekspressfrakt eller samlastruter

Når det gjelder levering samme dag har vi i hovedsak to forskjellige tilbud. Det mest hurtige av disse er ekspressfrakt. Her henter og leverer vi omgående. Et rimeligere alternativ er varelevering samme dag med samlastruter. Denne tjenesten garanterer varelevering samme dag før arbeidsdagen er over.

Vi tilbyr også faste distribusjonsløsninger til virksomheter som ikke ønsker å bruke egne ansatte eller eget materiell til distribusjon. Fast avtale om transport kan du lese mer om her

Ekspressfrakt når det haster 

Behovet for ekspressfrakt kan dukke opp uventet, vi har derfor alltid biler tilgjengelig for ekspressoppdrag. Så snart din bestilling er mottatt, vil vi så raskt som mulig stille riktig lastemateriell og kapasitet til disposisjon.

Vi iverksetter oppdraget så raskt som mulig, og sørger før at frakten leveres direkte til mottaker uten forsinkelser. 

Siden behovet for ekspressfrakt kan oppstå til alle døgnets tider, anbefaler vi at du ringer oss slik at du får raskt svar. Vår vakttelefon er bemannet også utenfor våre normale åpningstider. Ring oss på 404 12 788 når det haster å få noe levert samme dag. 

Les mer om ekspressfrakt her.

Samlastruter i Vestfold og Telemark, Oslo og deler av Viken

Vi anbefaler samlastruter når forsendelsen skal hentes og leveres samme dag, men tidspunkt ikke er så viktig. Transporten utføres alltid på avtalt dag, så du skal være trygg på at din last kommer frem når den skal. 

På våre samlastruter er det også mulig å inngå fast avtale om distribusjon på ønskede dager. Les mer her

Rask frakt til utlandet

Dersom du behøver hurtig bringing til utlandet samarbeider vi med et nettverk av profesjonelle transportører som sørger for at dine varer kommer frem til avtalt tid. Vi kan også tilby frakt av dokumenter til mottakere i utlandet.

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker du levering samme dag, er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller gjennom vårt kontaktskjema.