Behovet for ekspressfrakt oppstår gjerne uventet og til uforutsigbare tider. Oppdraget må iverksettes straks og leveres direkte til mottaker uten forsinkelser. Vi tilbyr derfor ekspresstjenester som igangsettes så rask det lar seg gjøre.

Egne biler for ekspressoppdrag

Når det haster, vil ikke våre samlastruter tilfredsstille dine krav til hurtighet. Derfor har vi egne biler tilgjengelig for ekspressoppdrag. Så snart din bestilling er mottatt, vil vi så raskt som mulig stille riktig lastemateriell og kapasitet til disposisjon.

Ønsker du et pristilbud? Kontakt oss gjerne her for en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.

BlåKurér_20130614_0361_retusjert (1)

Lang erfaring med ekspress

Blå Kurér har mange års erfaring med denne type transportoppdrag, både til lokale, regionale, nasjonale og internasjonale destinasjoner. Alle våre biler er utstyrt med GPS-sporing, slik at vi til enhver tid kan gi deg som oppdragsgiver nøyaktig informasjon om hvor ekspressforsendelsen din befinner seg.

Mulighet for flyfrakt

Via våre samarbeidspartnere har vi også mulighet til å tilby deg flyfrakt ved behov. Ved slike tilfeller sørger vi for transporten helt til mottakeren har mottatt varen.

Les mer om flyfrakt her.

Internasjonale ekspressoppdrag

Vi utfører også internasjonale ekspressoppdrag. Da tar vi også ansvar for spedisjon og fortolling av dine varer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe eller være involvert underveis i prosessen.

Kontakt oss utenfor normal åpningstid

Vi har forståelse for at behovet for ekspressfrakt kan oppstå til alle døgnets tider. Derfor har vi en vakttelefon hvor du kan nå oss utenfor ordinære åpningstider. Telefonnummeret til vår vakttelefon er: 404 12 788.

Har du behov for å kontakte oss innenfor ordinære åpningstider finner du vår kontaktinformasjon her.