Trenger du en stabil leverandør for transport i området Grenland, Vestfold, nedre deler av Buskerud, Oslo og Akershus samt Sørlandet. Blå Kurér AS har bygget opp en produktprofil som er fleksibel, hurtig og troverdig. Vi sørger for at all transport blir hentet og levert på samme dag uten risikabel og tidkrevende terminalbehandling.

Du kan velge mellom hovedsaklig to transporttyper. Ekspressfrakt sørger for omgående henting og levering, mens godsruter henter og leverer innen arbeidsdagen er over. I tillegg til tranport av hurtigforsendelser, kan vi også tilby faste distribusjonsløsninger for virksomheter som ikke ønsker å bruke personell eller materiell til distribusjon. Dersom det er ønskelig kan vi også sende små forsendelser hurtig over lange destinasjoner. Her henter og bringer vi din transport til avsenderflyplass. Vår målsetning er å kunne gi det mest profesjonelle produktet på markedet i dag.

Behøver du frakt av transport på Østlandet er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller bruk skjemaet her på nettsidene.