Blå Kurér er i dag en av Østlandets største transportleverandører der sammedagsleveringer og fleksibilitet er hovedfokus. Tjenestene er spesialtilpasset et definert behov i transportmarkedet.

Blå Kurér et innarbeidet og veldrevet transportfirma, spesialisert på bud- og transporttjenester der fleksibilitet, kvalitet og leveringspunktelighet er helt avgjørende for kunden. Blå Kurér fokuserer spesielt på den personlige komunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre befraktere/trafikkledere. Med det ønsker vi å oppnå tillit og trygghet og til en hver tid være oppdatert på kundens behov.

«Tekst fortsetter under bilde»

BlåKurér_20130614_0050_retusjert

En av våre mange dyktige transportører.

Vår målsetting å tilby bedrifter i nedre del av Telemark, Vestfold, nedre del av Buskerud, Oslo og Akershus et langsiktig, effektivt og sikkert transportrutetilbud.

Blå Kurer har i dag seks ansatte i administrasjonen. Tre erfarne befraktere vil til en hver tid sørge for at våre kunder får utført sine transporter innenfor avklarte forventninger og avtalte betingelser .

Blå Kurér sysselsetter i dag ca. 25 stk. selvstendige og profesjonelle transportører. Transportørene er stasjonert strategisk over hele Blå Kurer sitt dekningsområde. Blå Kurér kan derfor være i nærheten av din bedrift selv om oppdragene administreres fra et knutepunkt i Porsgrunn.